Extra Kraamzorg - House of Care

Een goed gevoel over jezelf als mama

Rust - Vertrouwen - Geruststelling

Een goed gevoel over jezelf als mama

Rust - Vertrouwen - Geruststelling

Na de kraamtijd kun je tegen vragen en onzekerheid aanlopen

 • Is het normaal dat mijn kindje zoveel spuugt? 
 • Troost ik mijn kindje wel goed genoeg want hij huilt zo veel. Of heeft hij misschien honger en krijg hij te weinig voeding? Hoe kom ik daar achter?
 • Na de voeding huilt mijn kindje nog steeds! Waarom?
 • Is het oké dat mijn kindje zo kort slaapt? 
 • Mijn kindje valt steeds in slaap aan de borst. Zo krijgt hij toch te weinig voeding?
 • Moet ik m’n kindje in slaap laten huilen of is dat juist niet goed? 
 • Ik geef ’s avonds laat nog een voeding en toch komt mijn kindje dan nog twee keer ’s nachts. Wanneer slaapt ze eindelijk door? 

Dit kan je onzeker maken. Toch hoef je echt geen expert te worden op het gebied van baby’s. Wat je wél graag wil weten, is hoe je zo goed mogelijk voor jouw kindje zorgt. 

Na je kraamtijd nog extra support

De struggle van pas bevallen mama's

Wij spreken dagelijks pas bevallen mama's. Zowel tijdens als na de kraamtijd. En allemaal hebben ze een enorm verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn van hun pas geboren kindje. 

Vanuit dat verantwoordelijkheidsgevoel gaan ze  doorzetten en moeten van zichzelf sterk zijn, terwijl ze zich vaak juist moe, onzeker, niet zichzelf of alleen voelen. 

De meeste mama's vinden diep van binnen dat ze het 'moeten kunnen'. En ook dat ze het 'zelf' of 'alleen' moeten kunnen. Misschien herken je dat wel. 


Zo kun je gemakkelijk in een struggle terechtkomen, terwijl je juist ontspannen wilt genieten van deze bijzondere tijd, die niet meer terugkomt. En dat is zonde., want het hoeft niet.

Alleen al het idee, dat er iemand die er verstand van heeft met je meekijkt en je tips geeft, is vaak al genoeg om je weer happy te voelen.

Extra zorg na de kraamtijd

De juiste adviezen

Waarschijnlijk heb je gemerkt dat iedereen in je omgeving wel een advies voor je heeft. Vaak werken deze goedbedoelde adviezen juist extra verwarring in de hand. Dat komt omdat alle moeders alleen ervaring hebben met hun eigen kindje(s). Je krijgt dus een advies dat voor hún kindje goed werkte, maar alle kindjes zijn anders. 


Een professional  met een vakopleiding op dit gebied heeft kennis en veel bredere ervaring en kan advies op maat geven, waar je op kunt vertrouwen.


Zo'n professional leert je de ins en outs op het gebied van slapen, voeden en huilen van jouw kindje. Ze helpt je om een ritme te creëren, waardoor je de grip terugkrijgt en kunt ontspannen. Ze geeft je praktische handvatten en extra informatie over de (borst)voeding van je kindje, waardoor je je gerustgesteld voelt en zeker weet dat je kindje groeit. 

Wij hebben de experts in huis om het je te leren.

16+

jaar geleden opgericht

7000+
tevreden gezinnen begeleid

9,1

gemiddelde klantwaardering
Kennis en expertise - House of Care

Jij verdient onze kennis en expertise

We hebben als succesvolle kraamzorgorganisatie een goede naam opgebouwd en als één van de weinige bureaus verlenen wij vanaf de start van ons bestaan particuliere kraamzorg. Dat zie je terug in onze naam en logo. 


In de afgelopen 16 jaar hebben we  duizenden pas bevallen moeders begeleid. We hebben een gepassioneerd team van ongeveer 30 gediplomeerde kraamverzorgenden. De meesten hebben meer dan 20, soms zelfs 30 jaar ervaring in het vak. Naast kraamzorg delen we onze kennis via de House of Care Podcast, de cursus #HappyMom en ons boek, De Baby Bijsluiter. We hebben ook een E-Book versie beschikbaar voor je.   

How to become a family

The best we could ever have! Karina helped us with all we needed, teach us all what was necessary. In this short time showed us how to become a family where love and peace is all we need... She will be always welcome in our home and stay in our mind as the most worm person we could ever meet. Thank you!

Review Extra Kraamzorg

Eliza Staniszewska 

Professionele begeleiding

Zeer professioneel, goede begeleiding. Zou House of care zeker aanraden. Wij zijn super goed begeleid door Céline.

Review Extra Kraamzorg

Nick Verhaaren

Amazing

Amazing! We had Kim with us and she was wonderful. We want her back!


Review Extra Kraamzorg

Amy Perkins

Van 'overleven' naar genieten

Babyprofessional bij je thuis

Speciaal voor jou

De kraamverzorgende komt 1 ochtend bij jou thuis en kijkt met je mee in jouw situatie, met jouw kindje. Helemaal 'op maat' dus!

Terug in je kracht

Terug in je kracht

Je profiteert van de expertise, ervaring en praktische oplossingen die we je aanreiken. Je voelt je daardoor direct zekerder van jezelf.
Oké, dat lijkt me super!
Slimme tips en tools

Slimme tips en tools

Zo maken we het moederschap makkelijker. Je voelt je ontspannen en gerustgesteld door de adviezen en how-to’s. Het wordt leuker!

Zo ga je van 'overleven' naar genieten

Babyprofessional bij je thuis

Speciaal voor jou

De kraamverzorgende komt 1 ochtend bij jou thuis en kijkt met je mee in jouw situatie, met jouw kindje. Helemaal 'op maat' dus!

Terug in je kracht

Terug in je kracht

Je profiteert van de expertise, ervaring en praktische oplossingen die we je aanreiken. Je voelt je daardoor direct zekerder van jezelf.

Slimme tips en tools

Slimme tips en tools

Zo maken we het moederschap makkelijker. Je voelt je ontspannen en gerustgesteld door de adviezen en how-to’s. Het wordt leuker!

Hulp na de kraamtijd

Zo werkt het

Onze kraamverzorgende komt een dagdeel bij je thuis (3 uur) of je kiest voor een online sessie van anderhalf uur en deelt haar kennis en ervaring aan de hand van jouw vragen en de situaties waar jij een oplossing voor zoekt. Daarbij kun je denken aan:


 • Voeding (groei, te veel/weinig melk, frequentie, krampjes, spugen)
 • Slapen (frequentie, duur, plek)
 • Huilen, troosten, vasthouden
 • ‘Lezen’ van je kindje (wat heeft je kindje nodig?)
 • Ritme en structuur (creëren van rust en overzicht)
 • En alles waar je je zorgen over maakt. 

Dit zijn de voordelen voor jou

 • 1-op-1 consult
 • bij jou thuis (binnen onze regio Haarlem/Haarlemmermeer) of online
 • jouw vragen staan centraal
 • beproefde methoden van een expert
 • tal van adviezen en instructies
 • direct toepasbaar in jouw eigen situatie
 • kort en krachtig (1 dagdeel)

Mama Coaching die je nu direct kunt regelen

Limited

Mama Coaching Thuis

Normaal 199,-
Actie 179,-
Een consult thuis van 1 dagdeel. Het tarief is inclusief reis- en parkeerkosten.

We lopen met je mee, beantwoorden al je vragen en helpen je met het aanbrengen van aanpassingen.

Mama Coaching Online

Normaal 109,-

Actie 89,- 
Het online consult gaat via een beveiligde beeldbelverbinding en duurt ongeveer 1,5 uur.

Je kunt al je vragen stellen en eventueel kunnen we via het scherm met je meekijken.

                   

FAQ'S Extra Kraamzorg

Is Mama Coaching geschikt voor mij?

We hebben dit full service concept speciaal ontwikkeld voor pas bevallen moeders wiens kraamtijd achterligt en die in de weken daarna een extra zetje in de rug willen, bijvoorbeeld omdat ze zich moe en/of onzeker voelen. We geven op-maat advies op het gebied van voeding, gewicht, slapen en huilen van de baby.
Ons consult is dus niet gericht op kindjes van 4 maanden en ouder.

Het loopt eigenlijk best lekker met onze baby, maar ik voel me zelf nog helemaal niet de oude. Wat kan ik dan uit het consult halen?

Het is mogelijk om je vooral te laten supporten met info en empowerment over jezelf. Je eigen ritme, de structuur in de dag, het voor jezelf zorgen en te kijken hoe en wanneer je het best rust kunt nemen en kan ontspannen. Ook uitbreiding van kennis over je eigen herstel helpt daarbij.

Ik zag dat jullie ook een online cursus hebben. Wat is het verschil?

Het consult van een kraamverzorgende bij je thuis (of een online consult) is qua opzet en inhoud helemaal afgestemd op jouw eigen vragen en situatie. Er kan natuurlijk wel wat overlap zijn met onderdelen uit de cursus, maar een consult bij je thuis is meer gericht op direct toepasbare adviezen die bij jouw situatie passen. Kortom, speciaal voor jou!

Kan ik gespreid of later betalen?

Helaas kunnen we alleen betaling in z’n geheel vooraf aanbieden.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is inclusief BTW. Er komen dus geen kosten bij.

Maakt het uit waar ik woon?

Ja, wij kunnen alleen naar je toe komen als je in onze regio woont: Haarlem e.o. en Haarlemmermeer.
Als je daarbuiten woont, kun je online consult boeken of overwegen om mee te doen aan onze Insta cursus #HappyMom. Dat gaat je ook heel veel opleveren, hoewel natuurlijk niet op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Zeker wel een aanrader, omdat er heel veel waarde in de cursus zit voor een relatief laag bedrag.

100% Tevredenheidsgarantie

We weten zeker dat we met onze kennis en expertise jou meer kracht en zelfvertrouwen kunnen geven als mama. Het is nog nooit gebeurd dat een van onze klanten het bedrag terugvroeg. 

Daarom kunnen we je met een gerust hart beloven dat je als onverhoopt toch niet tevreden bent, we het bedrag met liefde teruggeven.

Coaching Na de Kraamtijd
arrow_drop_up arrow_drop_down