arrow_drop_up arrow_drop_down
Extra Kraamzorg - House of Care

Een goed gevoel over jezelf als mama

Rust - Vertrouwen - Geruststelling

Ja graag!


Een goed gevoel over jezelf als mama

Rust - Vertrouwen - Geruststelling

Ja graag!


Na de kraamtijd kun je tegen vragen en onzekerheid aanlopen

 • Is het wel normaal dat mijn kindje zoveel spuugt? 
 • Troost ik mijn kindje wel goed genoeg want hij huilt zo veel. Of heeft hij misschien honger en krijg hij te weinig voeding? Hoe kom ik daar achter?
 • Na de voeding huilt mijn kindje nog steeds! Waarom?
 • Is het wel oké dat mijn kindje zo kort slaapt? 
 • Mijn kindje valt steeds in slaap aan de borst. Zo krijgt hij toch te weinig voeding?
 • Moet ik m’n kindje in slaap laten huilen of is dat juist niet goed? 
 • Ik geef ’s avonds laat nog een voeding en toch komt mijn kindje dan nog twee keer ’s nachts. Wanneer slaapt ze eindelijk door? 

Dit soort vragen kun je je onzeker maken, omdat je er nog geen antwoord op hebt. Maar je hoeft echt geen expert te worden in de verzorging van baby’s.. Wat je wél graag wil weten, is hoe je zo goed mogelijk voor jouw kindje zorgt. 

Extra zorg na de kraamtijd

Je wil zeker weten dat je het goed doet

Waarschijnlijk heb je gemerkt dat iedereen in je omgeving wel een advies voor je heeft. Vaak werken deze goedbedoelde adviezen juist verwarring in de hand. Dat komt omdat alle moeders alleen ervaring hebben met hun eigen kindje(s). Je krijgt dus een advies dat voor hún kindje goed werkte, maar alle kindjes zijn anders. Een professional  met een vakopleiding op dit gebied heeft kennis en veel bredere ervaring


Een professional leert je de ins en outs leren op het gebied van slapen, voeden en huilen van jouw kindje. Ze helpt je om een ritme te creëren, waardoor je de grip terugkrijgt en kunt ontspannen. 


Ze geeft je praktische handvatten en extra informatie over de (borst)voeding van je kindje, waardoor je je gerustgesteld voelt en zeker weet dat je kindje groeit. 


Alleen al het idee, dat er iemand die er verstand van heeft met je meekijkt en je tips geeft, is vaak al genoeg om je weer happy te voelen.

Wij hebben de experts in huis om het je te leren.

16+

jaar geleden opgericht

7000+
tevreden gezinnen begeleid

9,1

gemiddelde klantwaardering
Kennis en expertise - House of Care

Jij verdient onze kennis en expertise

Na de kraamtijd  komt je kindje in een andere fase en dat blijft zo doorgaan. Over die ontwikkeling van je kindje hebben wij de kennis en ervaring in huis.


We hebben als succesvolle kraamzorgorganisatie een goede naam opgebouwd en als één van de weinige bureaus bieden wij vanaf de start van ons bestaan ook particuliere zorg ná de kraamtijd. 


In de afgelopen 16 jaar hebben we  duizenden pas bevallen moeders begeleid. We hebben een gepassioneerd team van ongeveer 30 gediplomeerde kraamverzorgenden. De meesten hebben meer dan 20, soms zelfs 30 jaar ervaring in het vak. Naast kraamzorg delen we onze kennis via de House of Care Podcast, de cursus #HappyMom en ons boek, De Baby Bijsluiter.  


Het is zo jammer als jij in een struggle terecht komt terwijl je juist ontspannen wilt genieten van deze bijzondere tijd, die niet meer terugkomt.  

How to become a family

The best we could ever have! Karina helped us with all we needed, teach us all what was necessary. In this short time showed us how to become a family where love and peace is all we need... She will be always welcome in our home and stay in our mind as the most worm person we could ever meet. Thank you!

Review Extra Kraamzorg

Eliza Staniszewska 

Professionele begeleiding

Zeer professioneel, goede begeleiding. Zou House of care zeker aanraden. Wij zijn super goed begeleid door Céline.

Review Extra Kraamzorg

Nick Verhaaren

Amazing

Amazing! We had Kim with us and she was wonderful. We want her back!


Review Extra Kraamzorg

Amy Perkins

Zo ga je van 'overleven' naar genieten

Babyprofessional bij je thuis

Speciaal voor jou

De kraamverzorgende komt 1 ochtend bij jou thuis en kijkt met je mee in jouw situatie, met jouw kindje. Helemaal 'op maat' dus!

Terug in je kracht

Terug in je kracht

Je profiteert van de expertise, ervaring en praktische oplossingen die we je aanreiken. Je voelt je daardoor direct zekerder van jezelf.
Oké, dat lijkt me super!
Slimme tips en tools

Slimme tips en tools

Om het moederschap makkelijker te maken. Je voelt je ontspannen en gerustgesteld door de adviezen en how-to’s. Zo wordt het leuker!

Zo ga je van 'overleven' naar genieten

Babyprofessional bij je thuis

Speciaal voor jou

De kraamverzorgende komt 1 ochtend bij jou thuis en kijkt met je mee in jouw situatie, met jouw kindje. Helemaal 'op maat' dus!

Terug in je kracht

Terug in je kracht

Je profiteert van de expertise, ervaring en praktische oplossingen die we je aanreiken. Je voelt je daardoor direct zekerder van jezelf.

Slimme tips en tools

Slimme tips en tools

Om het moederschap makkelijker te maken. Je voelt je ontspannen en gerustgesteld door de adviezen en how-to’s. Zo wordt het leuker!

Hulp na de kraamtijd

Zo werkt het

Onze kraamverzorgende komt een ochtend bij je thuis en deelt haar kennis en ervaring aan de hand van jouw vragen en de situaties waar jij een oplossing voor zoekt. Daarbij kun je denken aan:


 • Voeding (groei, te veel/weinig melk, frequentie, krampjes, spugen)
 • Slapen (frequentie, duur, plek)
 • Huilen, troosten, vasthouden
 • ‘Lezen’ van je kindje (wat heeft je kindje nodig?)
 • Ritme en structuur (creëren van rust en overzicht)
 • En alles waar je je zorgen over maakt. 

Dit zijn de voordelen voor jou

 • 1-op-1 consult
 • bij jou thuis
 • jouw vragen staan centraal
 • beproefde methoden van een expert
 • tal van adviezen en instructies
 • direct toepasbaar in jouw eigen situatie
 • kort en krachtig (1 ochtend)

100% Tevredenheidsgarantie

We weten zeker dat we met onze kennis en expertise jou meer kracht en zelfvertrouwen kunnen geven als mama. Het is nog nooit gebeurd dat een van onze klanten het bedrag terugvroeg. 

Daarom kunnen we je met een gerust hart beloven dat je als onverhoopt toch niet tevreden bent, we het bedrag met liefde teruggeven.

Coaching Na de Kraamtijd
                   

FAQ'S Extra Kraamzorg

Is Extra Kraamzorg geschikt voor mij?

We hebben dit full service concept speciaal ontwikkeld voor pas bevallen moeders wiens kraamtijd achterligt en die in de weken daarna een extra zetje in de rug willen, bijvoorbeeld omdat ze zich moe en/of onzeker voelen. We geven op-maat advies op het gebied van voeding, gewicht, slapen en huilen van de baby.
Ons consult is dus niet gericht op kindjes van 4 maanden en ouder.

Het loopt eigenlijk best lekker met onze baby, maar ik voel me zelf nog helemaal niet de oude. Wat kan ik dan uit het consult halen?

Het is mogelijk om je vooral te laten supporten met info en empowerment over jezelf. Je eigen ritme, de structuur in de dag, het voor jezelf zorgen en te kijken hoe en wanneer je het best rust kunt nemen en kan ontspannen. Ook uitbreiding van kennis over je eigen herstel helpt daarbij.

Ik zag dat jullie ook een instagram cursus hebben. Wat is het verschil?

Het consult van een kraamverzorgende bij je thuis is qua opzet en inhoud helemaal afgestemd op jouw eigen vragen en situatie. Er kan natuurlijk wel wat overlap zijn met onderdelen uit de cursus, maar een consult bij je thuis is meer gericht op direct toepasbare adviezen die bij jouw situatie passen.

Kan ik gespreid of later betalen?

Helaas kunnen we alleen betaling in z’n geheel vooraf aanbieden.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is inclusief BTW. Er komen dus geen kosten bij.

Maakt het uit waar ik woon?

Ja, wij kunnen alleen naar je toe komen als je in onze regio woont: Haarlem e.o. en Haarlemmermeer.
Als je daarbuiten woont, kun je overwegen om mee te doen aan onze Insta cursus #HappyMom. Dat gaat je ook heel veel opleveren, hoewel natuurlijk niet op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Zeker wel een aanrader, omdat er heel veel waarde in de cursus zit voor een relatief laag bedrag.

Kraamzorg in Haarlem en Haarlemmermeer
€229
Tijdelijk € 197 ,-

Consult Extra Kraamzorg

Boek hier je consult. Je krijgt na betaling direct toegang tot onze agenda om een afspraak met de kraamverzorgende in te plannen. Wij kijken ernaar uit!