Meer weten over moederschap

Had je je die eerste tijd met je kindje anders voorgesteld ...

.. en verlang je naar rust en meer zelfverzekerdheid?

Laurinda Griekspoor

NIEUW: de online cursus HappyMom

HappyMom is dé online cursus die je inzicht geeft in wat er allemaal op je afkomt als je net mama bent geworden en die je in deze hectische periode het overzicht en grip op je leven teruggeeft.


Vanaf eind augustus 2021 kun je toegang krijgen tot de cursus in onze eigen community. Meld je nu vast aan, dan zetten we je - vrijblijvend - op de wachtlijst.

Zo weet je zeker dat je straks een plekje hebt en je profiteert gelijk ook van de tijdelijke early bird prijs.

Ja, dat wil ik!
Een blije ouder zorgt voor blije kinderen

Je bent niet de enige

Bijna alle moeders die van hun eerste kindje bevallen, ervaren in die eerste periode chaos en het gevoel dat ze aan het overleven zijn. Dat komt omdat je in een nieuwe fase in je leven bent beland en nog van alles gaat leren.


In de community van de cursus tref je gelijkgestemden. Moeders die net als jij tegen dezelfde struggle aanlopen. Zeker in de huidige coronatijd met minder contacten dan normaal, helpt het enorm om  elkaars cheerleader te zijn en ook van elkaar te leren. 


Je kunt de cursus heel makkelijk en op je eigen tijd via een app volgen. Per dag komt er 1 module online die je ongeveer een kwartiertje kijktijd kost. Er staan totaal 6modules voor je klaar en als je wilt, is er bonusmateriaal voor je beschikbaar.

Newborn baby
€ 59,-
Early bird prijs € 27,-

Wat leer je?

Je leert hoe je als kersverse mama vertrouwen in jezelf krijgt. Hoe je relaxed kunt genieten van deze bijzondere, nieuwe fase in je leven met je pasgeboren kindje. De experts van House of Care hebben deze cursus speciaal voor jou, als pas bevallen moeder ontwikkeld en delen al hun kennis en ervaring over het moederschap met je. Waar je bijna nooit iemand over hoort, komt nu allemaal uitgebreid aan bod. Je krijgt dagelijks onze in de praktijk bewezen tips en trucs. Met als doel dat jij je steeds zekerder gaat voelen, de touwtjes weer in handen krijgt en echt kunt genieten.
50%
Zet me op de wachtlijst
Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down