Op donderdag 20 september van 16.30 tot 18.30 uur organiseren we een Kraamzorg Proeverij op ons kantoor aan de St. Anthoniusstraat 1E te Nieuw-Vennep, met een high tea.

In de afgelopen tijd hadden wij een grote toestroom van sollicitanten, kraamverzorgenden die toe waren aan de overstap naar een andere werkgever. House of Care doet het nét even anders en heeft de kraamverzorgende iets te bieden. Het leek ons daarom leuk om geïnteresseerden een kijkje bij ons in de keuken te laten nemen. Een proeverij, om het dan zelf te kunnen ondervinden als je in een ontspannen setting bij ons komt kijken.

Wij hebben inmiddels ruim 13 jaar een goede naam als kraamzorgaanbieder in de regio Haarlemmermeer en Haarlem. We zijn een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Ons motto is ‘We Care’ en dat betekent dat we voor onze werknemers, voornamelijk kraamverzorgenden, net zoveel zorg en aandacht hebben als voor onze klanten. Hoe we dat doen, laten we je (ook als je de opleiding tot kraamverzorgende zou willen volgen) weten tijdens deze Kraamzorg Proeverij. Onder het genot van heerlijke vers- en huisgemaakte sandwiches, scones en taartjes, staat een aantal van de kraamverzorgenden klaar om je te vertellen hoe het is om bij House of Care te werken of – als je kraamverzorgende wilt worden – wat het werk inhoudt.

Ook onze planners zijn aanwezig om je te vertellen én te laten zien hoe wij de zorg organiseren. Vraag ze het hemd van het lijf! Uiteraard zijn ook team manager Hester van der Schuit en directeur Laurinda Griekspoor aanwezig om al je vragen te beantwoorden over House of Care, waar we voor staan en bijvoorbeeld ons project Happy & Healthy.

Omdat we je op ons kantoor ontvangen, kun je gelijk de sfeer proeven en een beetje zien hoe wij met elkaar omgaan. Dit is je kans om zonder sollicitatie toch je licht op te steken!

Meld je – in verband met de catering – uiterlijk dinsdag 18 september 2018 aan bij Hester: hester@houseofcare.nl.