Rianne Seerden

Zorgcoördinator

Particuliere Kraamzorg

Voorheen had ik een eigen hotel-restaurant, samen met mijn partner. Mijn werkzaamheden daar waren vooral gericht op de financiële en administratieve kant van het bedrijf. De zorg heeft me echter altijd getrokken en daarom heb ik me in 2011 omgeschoold tot kraamverzorgende. In 2016 ben ik bij House of Care komen werken. Een kleine organisatie met korte lijnen waar de mensen elkaar kennen. Dat past bij mij.


Na een aantal jaren als kraamverzorgende gewerkt te hebben, merkte ik dat ik het administratieve werk miste. Begin 2017 ben ik op de planning gaan werken. Sindsdien verzorg ik – nu samen met Karina – de planning en de inschrijvingen van nieuwe gezinnen. Ik werk daarin nauw samen met onze collega’s van de Bereikbare Dienst, Lisenka en Margreet. Daarnaast doe ik de facturatie en een groot deel van de salarisadministratie.

arrow_drop_up arrow_drop_down