Sinds mei 2018 werk ik bij House of Care als planner en zorg coördinator. Ik doe dit werk al ruim 10 jaar, dus het is niet nieuw voor mij. Vóór 2008 werkte ik als kraamverzorgende.

Het fijne aan mijn baan is de afwisseling. De ene week werk ik op kantoor als planner en de andere week ga ik langs gezinnen voor intakes en/of langs kraamverzorgenden voor een huisbezoek. Verder begeleid ik nieuwe medewerkers en medewerkers die nog in opleiding zijn. Ook organiseer ik de bijscholingen voor onze kraamverzorgenden. Ik werk hierin samen met mijn collega’s Mirjam en Rianne. Ik vind het ‘t mooiste, als het ons lukt om één kraamverzorgende voor de hele kraamweek in te plannen voor een gezin, maar helaas is dat niet altijd haalbaar.

Eén van de belangrijkste dingen is voor mij duidelijke communicatie. Ik vind het fijn dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Ik benader onze gezinnen en onze kraamverzorgenden op een manier, zoals ik zelf ook graag benaderd wil worden.

Bij House of Care willen we graag net iets meer doen dan het gewone. Het geeft mij voldoening als het lukt om dát voor elkaar te krijgen. Dat mensen de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen.