Meer weten over moederschap

Had je je die eerste tijd met je kindje anders voorgesteld ...

.. en verlang je naar rust en meer zelfverzekerdheid?

Laurinda Griekspoor

NIEUW: de online cursus HappyMom

HappyMom is dé online cursus die je inzicht geeft in wat er allemaal op je afkomt als je net mama bent geworden en die je in deze hectische periode het overzicht en grip op je leven teruggeeft.


  Vanaf 6 september 2021     kun je toegang krijgen tot de cursus in onze eigen community. Meld je nu vast aan, dan zetten we je - vrijblijvend - op de wachtlijst.

Zo weet je zeker dat je straks een plekje hebt en je profiteert gelijk ook van de tijdelijke early bird prijs (deze geldt tot en met 30 september).

Ja, dat wil ik!
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Een blije ouder zorgt voor blije kinderen

Je bent niet de enige

Bijna alle moeders die van hun eerste kindje bevallen, ervaren in die eerste periode chaos en het gevoel dat ze aan het overleven zijn. Dat komt omdat je in een nieuwe fase in je leven bent beland en nog van alles gaat leren.


Je kunt de cursus heel makkelijk via een app op je telefoon of je laptop volgen. Er staan totaal 8 modules voor je klaar en als je wilt, is er bonusmateriaal voor je beschikbaar in de vorm van private podcasts en E-Books. Je kunt de modules kijken wanneer je maar wil en ze blijven een half jaar beschikbaar voor je. 

Newborn baby
€ 59,-
Early bird t/m eind september


€ 27,-

Wat leer je?

Je leert hoe je als kersverse mama vertrouwen in jezelf krijgt. Hoe je relaxed kunt genieten van deze bijzondere, nieuwe fase in je leven met je pasgeboren kindje. De experts van House of Care hebben deze cursus speciaal voor jou, als pas bevallen moeder ontwikkeld en delen al hun kennis en ervaring over het moederschap met je. Waar je bijna nooit iemand over hoort, komt nu allemaal uitgebreid aan bod. Je krijgt dagelijks onze in de praktijk bewezen tips en trucs. Met als doel dat jij je steeds zekerder gaat voelen, de touwtjes weer in handen krijgt en echt kunt genieten.
50%
Zet me op de wachtlijst
Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down