Werken bij House of Care

Vacature stagiair online marketing

Ben jij op de hoogte van de nieuwste trends in social media en online marketing en denk jij als je onze social media bekijkt: ‘Ach, wat leuk, maar dat kan natuurlijk veel beter!’ Dan zoeken we jou!

We zijn namelijk per 1 september a.s. op zoek naar een stagiair die samen met onze directeur de online marketing van House of Care naar een hoger niveau tilt.

Kraamverzorgende

Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren en gediplomeerde kraamverzorgende.

Heb je ook zin om in ons enthousiaste team te werken?

Stuur dan een mail met CV naar: mailto:hester@houseofcare.nl

Voor meer informatie bel je: 0252- 620811 tussen 09.00 en 17.00 uur.

Hoe is het om bij House of Care te werken?

Ons team bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers. Wij willen er alles aan doen om in de kraamtijd, die in het leven van jonge ouders heel belangrijk is, het verschil te maken.

Dat doen we met ervaren, gediplomeerde kraamverzorgenden die hun vak verstaan en daadwerkelijk zorg op maat geven door te kijken wat er nodig is. Kraamverzorgenden die een gezin verzorgen, zoals ze zelf ook graag kraamzorg zouden willen hebben gehad. Die snel kunnen schakelen in lastige situaties, en die, als ze na acht dagen de deur achter zich dichttrekken, tevreden zijn, omdat het gezin het vertrouwen heeft dat ze goed voor hun baby en zichzelf kunnen zorgen.

Kortom: kraamverzorgenden die met hart en ziel nèt iets meer doen dan het gewone.

De kraamverzorgende is het vertrouwde gezicht voor de kersverse ouders, hun houvast, die risico’s, problemen en complicaties op tijd kan signaleren en hiermee gezondheidsschade kan voorkomen. Die passende oplossingen kan bedenken als daar om gevraagd wordt.

Een warme professional die rust, reinheid en regelmaat als beproefd uitgangspunt hanteert en het huishouden laat ‘doorlopen’ zodat de kraamvrouw zich met een gerust hart kan richten op de hechting met de baby, de borstvoeding en haar eigen herstel.

Liefde voor het vak en tijd en mogelijkheden krijgen om dat vak goed te kunnen uitoefenen: dat vinden wij essentieel. De kraamverzorgende bepaalt dus zelf, uiteraard in overleg met de verloskundige, hoeveel uren ze nodig heeft; ze geeft een verlenging als dat nodig is. Ze krijgt ruimte om haar eigen creativiteit en werkwijze in te vullen binnen het gezin waar ze op dat moment werkt.
Ze verzorgt het gezin van de eerste dag tot en met de laatste; dat betekent dat House of Care er alles aan doet om in een gezin één kraamverzorgende in te zetten. Omdat je zo gewoon de beste zorg kan bieden.

We zijn een klein, enthousiast en flexibel team. We kennen elkaar goed en helpen elkaar waar nodig. Groot worden is niet onze ambitie, omdat juist door de korte lijnen het prettig samenwerken is. Op kantoor weten we precies wie wie is en klanten hoeven zich nooit met een klantnummer te melden. Maatwerk is niet alleen bestemd voor onze gezinnen, maar ook onze kraamverzorgenden zijn verschillende mensen met een specifieke achtergrond en eigen situatie, die we, als het even kan, graag tegemoet komen als dat nodig of wenselijk is.

Werken met mensen betekent ook: kijken hoe het beter kan. Hoe doen wij het als team, hoe doe ik het als kraamverzorgende? House of Care vindt het daarom belangrijk om te investeren in goede, praktische (en vaak ook nieuwe) bijscholing en regelmatig overleg met het team. We willen van elkaar leren. Zo blijven we scherp en weten we zeker dat onze zorg up-to-date is en zich blijft ontwikkelen en verbeteren.